• Novo
Zatamnjivanje zavjesa za prozore s prorezom na vrhu s otiskom prozora stil zavjesa za zavjese s džepom za zavjese-mente:

Zatamnjivanje zavjesa za prozore s prorezom na vrhu s otiskom prozora stil zavjesa za zavjese s džepom za zavjese-mente:

Rating 
HRK 77.90

Iznos
U trgovini.

Tehničke karakteristike : Stanje : 100% Potpuno novi Tip : Traka za glavu : Džep za utege Transparentnost : Светофильтрация Montaža : Zidni Tema : Božićni zavjese Stil : Moderno Prostorija : Kuhinja, spavaća soba, dnevni boravak Materijal : poliester Slika : Djed Mraz Boja : Kao što je prikazano na slici Veličina (Šxv) : W : 24 "x : 59" , Š : 30"x : 65", Š : 41"x : 91", Š : 33"x U : 83", Š : 51"x : 63",Š : 51"x : 83"Značajke : 1.Dizajn božićnih zavjesa : ove božićne zavjese s printom Djeda Mraza i tako dalje stvaraju opuštajući i elegantan zimski izgled. Ove zavjese simboliziraju cijelu zimsku sezonu i uljepšat će vaš dom.2. Izrađena od visokokvalitetnog i izdržljivog materijala, ovo je potpuno nova zavjesa s dugim vijekom trajanja, ali se može prati vodom i lako se održava.3. Divan izgled : stvorite mekan i svjež izgled ukrašavajući svoj prozor ovim prozirnim platnenim teksturnim zavjesama.4. Prikladni su ne samo za vanjske prostore kao što su veranda, terasa, sjenica itd., već su i idealan ukrasni element za dnevni boravak, spavaću sobu, blagovaonicu, dječju sobu, gostinsku sobu, hotel, vrata na terasu, dječji vrtić na balkonu, seosku kuću, kafić, vrata na terasu i klizna staklena vrata.5.Jednostavno održavanje : strojno / ručno pranje samo hladnom vodom, nježni ciklus, sušenje u perilici na niskom ciklusu, bez izbjeljivanja, glačanje na niskoj temperaturi.Paket uključuje : samo 2 Panel zavjese Napomena : 1. Dopustite odstupanje od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.2. Zbog različitih monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja komada može se malo razlikovati od boje prikazane na fotografijama. Jedinstveni dizajn božićnog uzorka : ove zavjese imaju otisnute patuljke, božićna drvca i tako dalje, dajući stil i božićni ugođaj bilo kojem prostoru u kojem se koriste . Privatnost je zajamčena : naše božićne zavjese su udobne, ugodne, prozirne, propuštaju dovoljno svjetla, a prirodno svjetlo može prodrijeti, a pritom su dovoljno guste osigurati privatnost. Dajte osvježavajući šarm svom prozoru, stvorite opušteno okruženje i mekši pogled. Smanjenje svjetla : naše prozirne božićne zavjese propuštaju malo prirodnog svjetla kroz prozor, a istovremeno pružaju određeni stupanj privatnosti za vas. Ovo je idealna opcija između debelih zavjesa i prozirnih ploča. Vješanjem naših zavjesa vaša će soba biti prozračna i prozračna. Za različite prigode : nisu prikladni samo za vanjske prostore poput trijema, terase, pergole itd., već su i idealan ukrasni element za vaš unutarnji prostor poput dnevnog boravka, blagovaonice, spavaće sobe i spavaonica. Jednostavno održavanje : ove izdržljive božićne zavjese mogu se prati u perilici, a boja je otporna na blijeđenje. Može se prati hladnom vodom, ne izbjeljivati. Ako je potrebno, glačajte na laganoj vatri.

O proizvodu

Slični prijedlozi